Zuijdgeest van Seesing Orion naar VOCASA

12 Jan 2018
(©RHF-Ronald Hoogendoorn)

Na een periode van inactiviteit bij Seesing Personeel Orion heeft Colin Zuijdgeest de draad van het volleyballen weer opgepakt. Hij verkast naar het Nijmeegse VoCaSa dat in de Topdivisie speelt. Hij is per direct speelgerechtigd.

De start van het seizoen verliep voor de 19-jarige diagonaal/passerloper goed met een ruime inzet bij de wedstrijden in de voorbereiding. Persoonlijke omstandigheden zorgden ervoor dat hij in overleg met de clubleiding in Doetinchem besloot enige tijd geen aandacht te geven aan het topvolleybal. Zowel de clubleiding als de speler wensen te benadrukken dat de relaties goed zijn en dat er altijd contact en overleg was. Begin deze week nam hij persoonlijk afscheid van het team. Met ingang van de tweede seizoenshelft is VoCaSa zijn nieuwe club. Trainer Gert Veldhuizen verwelkomt Zuijdgeest in zijn krappe selectie na een korte proefperiode. De jongeling zelf geeft aan veel zin te hebben om te trainen en te spelen.

VoCaSa staat op de tweede plaats in de Topdivisie en speelt morgen de topper tegen Sliedrecht Sport. Of Zuijdgeest al fit en ingespeeld genoeg is zal morgen blijken. Hij blijft in ieder geval gedreven voor het volleybal en kan bij VoCaSa samen met de club werken aan nieuwe ambities.

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.