Kunnen Sliedrecht en Sneek stunten in CEV Cup?

10 Jan 2018 - Eline Draaisma
(©CEV)

Nadat beide teams de eerste wedstrijd met 3-0 verloren, staat nu de return op het programma. Kunnen Sliedrecht en Sneek zorgen voor een stunt en een plekje in de volgende ronde bemachtigen?

Het zal voor beide teams in ieder geval een lastige klus worden. Sneek verkocht in de thuiswedstrijd de eigen huid duur en kon toen net geen set pakken. Nu spelen de Friese dames in een hal waar twee jaar geleden nog de Champions League finale werd gespeeld. Tegenstander Pomi Casalmaggiore heeft inmiddels alweer wedstrijdritme opgedaan, het won afgelopen weekend knap van Scandicci. Ook lijkt het erop dat Maret Balkestein-Grothues toch al tegen Sneek haar debuut voor de Italiaanse club kan maken. 

Sliedrecht moest de eerste wedstrijd naar Frankrijk, waar Béziers Volley wel duidelijk de betere ploeg was. Vooral diagonaalspeelster Krystal Rivers was een plaag voor de Sliedrechtse ploeg. De koploper van de Eredivisie heeft wel het voordeel dat het de tweede wedstrijd thuis mag spelen, in een goedgevulde en sfeervolle hal lukte het eerder al om Asterix Avo Beveren te verslaan en om het Conegliano erg lastig te maken. 

Live Sliedrecht en Sneek volgen
De wedstrijden van beide teams zijn via meerdere kanalen live te bekijken. De wedstrijd in Italië is te zien via www.laola1.tv, www.podium.tv en www.lc.nl. De wedstrijd tussen Sliedrecht en Béziers is te volgen via het YouTube account van Sliedrecht (https://www.youtube.com/sliedrechtsport). 

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.