Zaanstad tegen het TalentTeam op Super Saturday

11 Oct 2017
Foto: Eric Visch

Het eerste herenteam van Zaanstad speelt op zaterdag 14 oktober wederom thuis dit keer  tegen het TalentTeam. Het is al de derde ontmoeting tussen de twee teams in dit nog prille seizoen. De twee oefenpartijen in de voorbereiding eindigden allebei  in 2-2. Zaanstad zal met het nodige jonge talent uit het tweede aan de start verschijnen. Marijn van Gool heeft nog vijf hechtingen in z'n hand na de wedstrijd tegen Draisma Dynamo. Inmiddels is Joris Burger definitief overgestapt naar het eerste team en zijn voor zaterdag ook Rueben Schoones, Bas Roosendaal en Robin Ottenhof aan de selectie als invallers toegevoegd. Met deze aanvullingen gaat het team van coach Vincent Pirovano zaterdag om 19.30 de strijd aan tegen het TalentTeam. Eén ding is zeker, aan het einde van deze wedstrijd zal er dit keer wel een winnaar bekend zijn.

Hieraan voorafgaand speelt Zaanstad dames-1 haar derde wedstrijd van het seizoen tegen Hyunday Peter Janssen Stravoc. Deze ploeg uit het verre Stramproy wat ligt tegen de Belgische grens is bekend van vorig seizoen als een taaie goed verdedigende tegenstander. Alles hens aan dek en opperste concentratie zal dan ook gevraagd worden van de vrouwen van trainer/coach Patrick de Reus. Met natuurlijk als uiteindelijk doel om de eerste winst van het seizoen binnen te halen. De wedstrijd begint om 17.00 in de breedtesporthal van De Koog.

Op deze Super Saturday, die eigenlijk al begint op vrijdagavond met een aantal wedstrijden, spelen op zaterdag vanaf 9 uur diverse ABC-jeugdteams gevolgd door dames-3. Vanaf 15.00 barst het divisiespektakel los. Heren-2 speelt tegen het tweede van Inter Rijswijk en zal een goed resultaat willen neerzetten na het 4-0 verlies van vorige week bij VCN. Dames-2 zal punten willen pakken tegen Sovoco. Om 17.00 speelt heren-3 tegen Novo en zij zullen zeker een vervolg willen geven aan de eerste winstpartij van vorige week.

Al met al een boordevol volleybalprogramma op deze Super Saturday in De Koog met als apotheose uiteindelijk om 19.30 de eredivsiewedstrijd Zaanstad tegen de jeugdige talenten van  het TalentTeam. Natuurlijk is onze enige echte eigen kantine bij de breedtesporthal op de eerste verdieping de hele dag open voor een drankje en een hapje. Bij de wedstrijd van heren-1 staat de mobiele catering in de topsporthal weer klaar met koffie, thee, koude drankjes en versnaperingen. Vergeet ook niet om lootjes te kopen bij de jeugdleden ten behoeve van de jeugdafdeling. Het belooft een super drukke en gezellige dag te worden op Super Saturday in De Koog. Zaanstad zijn we met z’n allen!


(Bron: VV Zaanstad)

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.