E.V.V. verliest koppositie in 1a (m)

09 Oct 2017 - Wessel Jan Bouwers
(©RHF-Ronald Hoogendoorn)

Voorafgaand aan de derde speelronde had E.V.V. uit Elburg een klein gaatje van 3 punten geslagen op de nummer 2. Afgelopen zaterdag kreeg de tot dan toe ongeslagen ploeg de kans om de koppositie te verstevigen, maar moest daarvoor wel langs A.V.V. Keistad. In sporthal Midland in Amersfoort gingen de Elburgers echter jammerlijk onderuit. 

Slechts in de eerste set wist het de 'big points' nog te bereiken, maar de overige drie sets moesten met groot verschil aan de Amersfoorters worden gelaten, waardoor zij 5 punten konden bijschrijven. De verschillen in de eerste divisie A zijn na afgelopen zaterdag alleen nog maar kleiner geworden. Tussen plek 1 en 7 zit slechts 2 punten verschil en daarmee belooft de strijd om een hoge eindnotering een spannende te worden.

Een ploeg die van een hoge eindnotering alleen nog maar kan dromen is Apollo 8. Het vlaggenschip uit Borne mocht dit seizoen door het winnen van een loting in de eerste divisie blijven, maar bewijst nog niet daar ook echt thuis te horen. Tegen promovendus Nijhuis Technology Sudosa-Desto werd in de competitie voor de derde maal op rij verloren en zo heeft het team van coach Artamonov nog maar 1 punt weten sprokkelen. 

Naast trainen en coachen schuwt Artamonov ook spelen in zijn ploeg niet. Afgelopen zaterdag was dat wederom het geval, maar dit mocht niet baten. Sterker nog: speler Rogantini was zo ontevreden over het wisselbeleid, dat hij besloot in de derde set het veld te verlaten, daarbij een reclamebord niet onberoerd latend. Het rommelt dus binnen de gelederen van de ploeg uit Borne. Aan coach Artamonov de taak om de koppen weer bij elkaar te krijgen om komende zaterdag(en) resultaat te boeken. 


Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.