Sliedrecht Sport heren 2 stelt zich voor

05 Sep 2017

Een nieuw seizoen is begonnen! Na een prachtig seizoen in de 1e divisie B, waar we verdienstelijk 5e zijn geëindigd. Jonge jongens zijn verder doorontwikkeld, wat ook voor dit seizoen weer een belangrijke doelstelling zal zijn.

Welke jongens?
Kersverse hoofdtrainer Frank Vlot heeft een heel scala aan mogelijkheden. Veelal uit eigen kweek, worden er weer een aantal mannen klaargestoomd voor het echte werk. Samen met ervaren jongens als Gert-Jan Toonen, Roy Kroon en Egbert op ’t Hof proberen zij de jeugd de weg te wijzen.
Laatstgenoemde zal ook veelvuldig als assistent worden ingezet.
Op de spelverdeling hebben we het illustere duo Rick vd Sluis en Robert Zoutendijk binnenboord weten te houden. De hoge en creatieve set-ups van Rick (de Kuif) afgewisseld met het rustige spel van Robert (de Minister) zorgt voor een mooie diversiteit van spelverdelers.

Op de diagonaal is Jorren (de Accountant) Bakker na een goed seizoen binnen de selectie gebleven. Hij krijgt dit jaar een echte concurrent. Overgestapt van heren 3 (en van het midden) is daar Rick (de man van glas) Julicher. Nog een blonde toef in de selectie. Beide hardhitters moeten worden gekneed van ongeleid projectiel naar een stabiele hoofdaanvaller.

Als libero hebben we dit jaar ons jongste teamlid staan. Mart (de Neus) de Groot. Staat al jaren (verbaal) zijn mannetje in de jeugdteams. Mag het nu bij de grote jongens gaan proberen. Weer een groot talent uit de “de Groot-dynastie”. Met zijn 14 jaar hopen we dat hij een paar zaterdagen iets later naar bed mag van zijn ouders. Vooral Voerendaal en Peelpush uit zullen lastig worden voor “De Mart”.

Op midden gestationeerd: Jeffrey (het orakel) Grinwis. Het tactisch vernuft van de krullebol is gelukkig ook dit jaar weer te bewonderen in heren 2. Samen met good old Gert-Jan (Baas B) Toonen vormde hij vorig jaar ook al een angstaanjagende middenas. Zij moeten dit jaar Luke (Stuc) Amersfoort A. opleiden. B. uit de basis houden ?? een mooi trio, waar we veel plezier aan gaan beleven!

Aan de buitenkanten zijn gebleven: Roy “Onno de Gans” Kroon. Wederom gekozen tot aanvoerder, om zo het aantal kaarten binnen de perken te houden. Dit wordt sowieso een mooie doelstelling voor hem. Ook Glen “de Boeck” Korevaar heeft na een jaartje “wennen” een mooie vaste plek in 2 opgeëist. Hij zal willen doorpakken en als beste passer loper van het team het seizoen willen afsluiten. Roy en Glen zullen het vuur aan de schenen worden gelegd door Egbert “Ruud-Ruud” op ’t Hof en/of Joël “Beukers” Blokland. De opa en zijn hulpje zullen wekelijks bekijken hoe het met heren 3 te organiseren valt wie er meegaat.

Is Eric er nog bij? Jazeker, ook Eric van Heteren mag zijn kunsten weer vertonen naast zijn vriend Frank. Hopelijk zien we ook Marnix af en toe op de bank bij onze wedstrijden.

Vol trots zullen wij weer de kleuren van club vertegenwoordigen in onze fantastisch nieuwe hal “De Basis” en zullen wij  na afloop in “t Bankie” weer wat handtekeningsessies plannen. Aangekleed door onze sponsoren: Werken met Passie, Verschoor Reizen, Multivlaai, Waltmann, Opgeled, Quatro Advies, Uitslagenviswedstrijden.nl zijn we weer te herkennen in de blauw witte kleuren!
Tot bij heren 2!


(Bron: Sliedrecht Sport H2)

 

 

 

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.