Nieuwe Nederlandse club voor trainer Goran Aleksov

10 Aug 2017 - door Sanne Westerterp
(©RHF-Ronald Hoogendoorn)

Bram Leijssenaar staat het komend seizoen niet meer aan het hoofd bij de volleybalsters van VoCASA. De trainer heeft nieuwe carrierekansen gekregen, waardoor hij de paarse meiden niet verder kan begeleiden. In Marinus Wouterse en Goran Aleksov zijn de opvolgers gevonden.

Op de facebookpagina van het eerste vrouwenteam van VoCASA schrijven de speelsters:

'Na twee jaar een uitstekende samenwerking gehad te hebben met Bram Leijssenaar heeft hij een nieuwe carrièrekans gekregen. Helaas is hij hierdoor genoodzaakt te stoppen als volleybaltrainer. Het waren twee mooie jaren waarin we het afgelopen jaar net naast de titel grepen. We betreuren het einde van onze samenwerking en wensen Bram heel veel succes met zijn carrière. En we hopen je snel weer in de sporthal te zien!'

Nieuw aan het roer is het duo Wouterse/Aleksov. Voor sommige speelsters is Wouterse een bekende, aangezien hij al eerder het Nijmeegse team onder zijn hoede had. Afgelopen seizoen was hij werkzaam in de tweede Bundesliga bij de mannen van Tuss Bocholt. Aleksov was toen de trainer en coach van Seesing Personeel Orion, dat in de eredivisie uitkomt. VoCASA speelt komend jaar in de eerste divisie B.

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.