Sudosa-Desto Academie

29 Jun 2017

Sudosa-Desto Volleybal Academie biedt extra trainingsmogelijkheden voor de volleyballende jeugd met ambitie, binnen en buiten Sudosa-Desto.
Na een succesvolle pilot is in afstemming met NeVoBo besloten om voor volgend seizoen de Sudosa-Desto Volleybal Academie open te stellen voor alle volleyballende jeugd in Drenthe, Groningen en Friesland.

Afgelopen seizoen is Sudosa-Desto gestart met een Volleybal Academie voor interne jeugdleden (j/m). Dit was een extra training (tegen betaling) die buiten de reguliere teamtrainingen heeft plaatsgevonden. Afgelopen seizoen zijn de trainingen verzorgd op maandagmiddag door Mark Afman (trainer D1) en op zondagochtend /-middag door Erik Noordijk (trainer H1). Dit was een groot succes! Alle spelers, speelsters en ook ouders waren enthousiast over de wijze waarop de training zijn verlopen, ‘Iedereen heeft veel geleerd en met veel plezier getraind.’

Gezien de positieve ervaring van afgelopen seizoen heeft de Sudosa-Desto Volleybal Academie besloten om zich komend volleybalseizoen open te stellen voor omliggende verenigingen. Dit betekent dat alle jeugd ongeacht niveau welkom is om extra training te volgen bij de Sudosa-Desto Volleybal Academie.
De Volleybal Academie bestaat uit gepassioneerde trainers die de ambitie hebben om het Nederlands volleybal naar een zo hoog mogelijk niveau te willen tillen. De trainingen zullen vooral gericht zijn op de individuele ontwikkeling van coördinatie, algemene balbehandeling, kracht en mentale en cognitieve thema’s. Deze aspecten zullen worden behandeld in geïsoleerde en complexe bewegingssituaties.

Ondanks het feit dat de Volleybal Academie is verbonden aan Sudosa-Desto, willen we benadrukken dat we geen deelnemende jeugd naar Sudosa-Desto willen trekken. Als vereniging hebben we juist belang bij een kwalitatief goede competitie waar verenigingen aan elkaar gewaagd zijn.

Niet alleen talenten hebben het recht op extra trainingsuren, maar alle jeugd die het beste uit zichzelf wil halen door middel van extra volleybal training is welkom!

Wil je meer weten over de Sudosa-Desto Volleybal Academie? Of zou je wat willen betekenen voor de Volleybal Academie, we zijn nog op zoek naar trainers, sponsoren of inspirerende personen!

Mail gerust naar: academie@sudosa-desto.nl
Site: academie.sudosa-desto.nl
Facebook pagina:https://www.facebook.com/Sudosa-Desto-Volleybal-Academie-209175942852918/(Bron: Sudosa-Desto)

 

 

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.