3e Editie Nijhuis Technology / Sudosa-Desto Toptoernooi

30 Jun 2017

Op zaterdag 9 september vindt voor de derde keer het NIJHUIS TECHNOLOGYSudosa – Desto Top Volleybal Toernooi plaats in de Olympushal te Assen.
Na toernooioverwinningen van Regio Zwolle Volleybal en PDK Huizen, heeft de organisatie ook dit jaar weer een sterk deelnemersveld vastgelegd.

PDK Huizen komt hun titel verdedigen en zal daar topdivisiegenoten vv Utrecht, US Amsterdam, VC Sneek D2 tegenkomen. Waar alle teams uit de topdivisie behoorlijke wijzigingen hebben in hun selecties, is het gissen wie als sterkste voor de dag komt.

Met SCU Emlichheim en Skurios Borken hebben we wederom een internationaal tintje aan onze toernooi. Beide ploegen draaien al jaren stabiel in de 2e Bundesliga en zullen zeker voor elke tegenstander op het toernooi een geduchte tegenstander zijn.

WSV, Dynamo Tubbergen en Nijhuis Technology / Sudosa–Desto completeren het deelnemersveld.

Gezien het deelnemers veld, wellicht het onbekende van de ploegen en het feit dat voorbereidingstoernooien altijd zorgen voor verrassingen,  moet je hierbij zijn.

Ben je benieuwd naar de nieuwe selectie van Nijhuis Technology / Sudosa–Desto of wil je gewoon strijd en passie zien dan moet je deze dag in je agenda schrijven en mag je dit niet missen!

Toernooi informatie:
Er wordt gespeeld volgens de normale NeVoBo regels. Er worden 2 sets per wedstrijd gespeeld.
In de poulefase worden er in 3 poules een driekamp gespeeld. Na de poulefase spelen we in de finalefase. Er zullen 3 nieuwe poules worden ingedeeld. De nummers 1 uit de poulefase in poule A (plek 1 t/m 3), de nummers 2 uit de poulefase in poule B (plek 4 t/m 6) en de nummers 3 uit de poulefase in poule C (plek 7 t/m 9).

We maken gebruik van officiële NeVoBo scheidsrechters.

Tijdschema:
13.15 inspelen

Poulefase:
ronde 1: 13.45 - 15.00 uur
ronde 2: 15.00 - 16.15 uur
ronde 3: 16.15 - 17.30 uur

Finalefase:
ronde 1: 17.45 - 19.00 uur
ronde 2: 19.00 - 20.15 uur
ronde 3: 20.15 - 21.30 uur

Voor meer informatie, wedstrijdschema’s en teaminformatie kunt u terecht op: http://toptoernooi.sudosa-desto.nl/


(Bron: Nijhuis Technology/Sudosa-Desto)

 

 

 

 

 

 

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.