Selectie Topdivisionist HLB Van Daal/DS bekend

19 Jun 2017

Na afloop van de laatste thuiswedstrijd waarin afscheid werd genomen van Bas van Meurs, Sven Smits en Ted Broeren kreeg het technische kader de taak om de selectie voor het komend seizoen weer op volle oorlogssterkte te krijgen. Naar volle tevredenheid kunnen we nu melden dat dit gelukt is. De selectie die namens HLB Van Daal/DS een poging gaat doen om komend seizoen in de hoogste regionen van de Topdivisie mee te gaan draaien ziet er als volgt uit.

De spelverdelingspositie wordt bemand door de Jeroen Vercruijsse en Joël Kling. Met deze combinatie van ervaring en samba kan dit team iedere blokkering zoek spelen. Op de diagonaal zullen Job Groenendaal en Rens Kroeze de honneurs weer waarnemen. Ondanks dat het voor beide heren pas het 2de seizoen op dit niveau wordt hebben we er alle vertrouwen in dat zij op deze positie weer hun mannetje zullen staan. Op de middenpositie zal ook dit seizoen Dursly Rimon weer op eenzame hoogte het luchtruim onveilig maken. Hij wordt hierbij geassisteerd door de eerste nieuwkomer bij dit team. We zijn erg verheugd om te kunnen melden dat Luuk Vergeest, vorig seizoen nog spelend voor Maaseik, besloten heeft ons te komen versterken. Op de passer-loper positie treffen we Koen Broeren en Finn Frielink aan. Dit duo zal wederom voor de power aan de buitenkant en stabiliteit in de pass moeten zorgen. Hierbij krijgen ze de hulp van de 2de nieuwkomer bij het team. Maarten Bartels gaat na een paar goede seizoenen in het 2de op dit niveau zijn volleybalkunsten vertonen. Tot slot wordt de liberopositie bekleed door Nils Fleuren. Uit ervaring weten we dat hiermee spektakel en onophoudelijk inzet om de onmogelijke ballen toch nog van de grond te houden wederom gegarandeerd is.

Hiermee komt het aantal spelers op 10. Mocht zich nog een geschikte middenman aanmelden dan zal deze aan de selectie worden toegevoegd. Wanneer dit niet lukt houden we 2 plekken over om talentvolle spelers uit de herenlijn op dit niveau ervaring op te laten doen zodat ook zij de komende seizoen de overstap kunnen maken.

Het team staat ook dit seizoen weer onder leiding van trainer-coach Sander Mulder. Hij zal hierbij worden geassisteerd door assistent-coach Ferry-Jan Weerdesteijn en manager Hans Schoones. De spelers zullen op het gebeid van technische en tactische aanwijzingen dus niets te kort komen en ook de randzaken zullen weer goed geregeld zijn.

HLB Van Daal/DS is trots dat deze mannen de eer van de vereniging weer willen verdedigen en verwachten dat Sporthal De Misse in Den Dungen weer een bijna onneembare vesting zal worden. Het team gesteund door de vaste DJ’s en het trouwe publiek zullen iedere tegenstander met respect ontvangen en het vervolgens verdomd moeilijk maken om punten mee naar huis te nemen. We kijken uit naar een geweldig seizoen 2017-2018.


(Bron: HLB Van Daal/DS)

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.