Marc Donker jeugdcoördinator bij VV Zaanstad

19 May 2017
©Eric Visch

Vanaf volgend seizoen zal Marc Donker gaan functioneren als jeugdcoördinator bij VV Zaanstad. Zijn belangrijkste taken daarin zijn het begeleiden van trainers en coaches, een start maken met het monitoren van de individuele volleybal-ontwikkeling van jeugdspelers en speelsters, meedenken over de doorstroming naar de senioren en het opzetten van een aantal werkgroepen binnen de jeugd. De aanstelling van Marc als jeugdcoördinator is financieel mogelijk gemaakt door sponsor www.gebrvanderveekens.nl.

Marc is een sport en volleybaldier in hart en nieren. Hij heeft als basis een CIOS-opleiding, werkt als Combinatiefunctionaris Sport en is volleybaltrainer bij het Regionaal Talenten Centrum (RTC). Marc kent VV Zaanstad goed, hij is al vier jaar trainer bij het talentteam Zaanstad-heren-2 en assistent bij Zaanstad-heren-1. Tevens was hij één van de trekkers bij het Schoolstars Volleybal-project, zoals dat afgelopen najaar op vier middelbare scholen in de regio is uitgevoerd.

Marc kennende zullen we hem volgend seizoen zeker veel gaan horen en zien rond jeugdtrainingen en wedstrijden. De jeugdtechnische commissie en het bestuur zijn zeer verheugd over het aanstellen van Marc met de verwachting dat de talentontwikkeling binnen VV Zaanstad hiermee op een hoger plan zal komen.

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.

TOPPERS VAN DE WEEK

Seesing Personeel Orion - Lycurgus 

zat 21 APR 20.30 uur