Parkinson wil zich weer bewijzen in Belgische competitie

28 Jul 2016 - door Sanne Westerterp
Parkinson kent de Belgische competitie; hij speelde eerder voor Maaseik. (©RHF-Ronald Hoogendoorn)

Michael Parkinson is het komend jaar hoogstwaarschijnlijk weer in de Belgische competitie actief. De international kende het afgelopen seizoen een lange revalidatieperiode waarna hij einde seizoen toen hij weer fit was bij Duren een basispositie veroverde. Bij Lindemans Aalst hoopt Parkinson weer volledig te kunnen tonen wat hij waard is.

Lindemans Aalst is het oude Asse-Lennik. De ploeg heeft sporthal Molenbos achter zich gelaten en vindt zijn nieuwe thuishaven in het sportcentrum Schotte in Erembodegem (Aalst). Met de wijziging van locatie is ook de naamswijziging ingezet.

De Belgische Liga A ploeg zag veel spelers van het afgelopen seizoen vertrekken. Vanuit het basisteam bleef alleen de ervaren spelverdeler Frank Depestele over en daar is Parkinson blij mee. ,,Met een setter zoals hij hoop ik me eindelijk weer eens van mijn beste kant te kunnen laten zien. Na een zware blessure en operatie durven veel clubs het risico niet te nemen, ik ben blij dat ik me in Aalst kan gaan bewijzen."

Parkinson staat op de website al als nieuwkomer genoemd, maar heeft nog niet getekend: ,,Ik wacht tot de hoofdcoach en/of technisch directeur terug zijn van vakantie, zodat we het officieel rond kunnen maken," vertelt de international, die vier augustus weer met het nationaal team in training gaat op Papendal.

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.